הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 32 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות משרות מובילות בקהילה - בקרוב! הורדת טקסטים מוידאו קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ הורדת טקסטים מוידאו הפקות וידאו הורדת טקסטים מוידאו פורסם ע"י נחמי ב.ש. שוּרוֹת- כתיבת תוכן מהשורה הראשונה אומנות הבמה והפקות תוכן on 14/04/2023 ב11:00 am יש לי קטע וידאו של שיר עם מלל. אני רוצה את הוידאו ללא הטקסטים שמופיעים בו – יש מישהי שיודעת איך לעשות את זה? אפשר בכלל? עזר לך? 👍 נחמי . הגיבה לפני 1 שנה, 7 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 16/04/2023 ב12:20 am אני לא עורכת וידאו מקוצעית – אולי טובות ממני יענו אבל אם זה קובץ וידאו סגור (מה הסיומת שלו?) אני חושבת שהדרך היחידה היא לחתוך את הוידאו כלומר עד מעל הטקסט – בתנאי שמדובר בכתוביות שנמצאות למטה. עזר לך? 👍 נחמי . גרפיקה חברה 16/04/2023 ב8:09 am אפשר לשים מעל הכיתוביות(כמובן אם הן ממוקמות במקום אחד כל הזמן – זה יותר קל)מלבן שמסתיר אותן בצבע של הרקע, ושוב תלוי מה יש ברקע של הוידאו… בגדול זה לא יוצא כל כך טבעי אלא אם כן בוידאו המקורי היה מיקום מסוים לכיתוביות מעל רקע שחור… הצלחות! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו