הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,330 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות היפוך אותיות ב אפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ היפוך אותיות ב אפטר הפקות וידאו היפוך אותיות ב אפטר פורסם ע"י חני לוינזון כללי on 24/07/2025 ב6:22 pm שלום רציתי לשאול אם משהי יודעת איך אני הופכת מילים בתוכנת אפטר אפקטס המילים כתובות לי הפוך לדוגמא המילה שלום כתובה לי םולש תודה רבה עזר לך? 👍 MIRI MIRI הגיבה לפני 13 שעות, 17 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 25/07/2025 ב5:44 am זה מסובך להסביר אם זה קורה אז את צריכה לפתוח את הקישור בסקייל ולשים מינוס 100 באחד מהם וככה לעשות שוב וכדי שלא תצטרכי לעבוד ככה בכל כיתוב את יכולה לעשות אותו בתור אפקט בהצלחה עזר לך? 👍 MIRI MIRI גרפיקה חברה 25/07/2025 ב10:15 am כנארה זה מוגדר לך על הצד של אנגלית את צריכה לשנות בחלונית הזו תנסי איפה שמסומן לבחור בהצלחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו