הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הי מישהי יודעת איך הופכים תמונה בפרימייר 180 מעלות? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ הי מישהי יודעת איך הופכים תמונה בפרימייר 180 מעלות? הפקות וידאו הי מישהי יודעת איך הופכים תמונה בפרימייר 180 מעלות? פורסם ע"י רחל R Y כללי on 05/07/2022 ב2:16 am תודה מראששש😍 עזר לך? 👍 רחל R Y הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מירי memory גרפיקה חברה 05/07/2022 ב9:29 am או באופן ידני, עומדת על התמונות ומסובבת מהפינות. או- rotate בחלון של האפקט קונטרול. עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 05/07/2022 ב1:21 pm היי מירי תודה! אבל כנראה לא הסברתי טוב – התכוונתי להפוך את התמונה כמו מראה עזר לך? 👍 מירי memory גרפיקה חברה 05/07/2022 ב2:38 pm אה 🙂 יש אפקט שנקרא- mirror אבל לא זוכרת איך הוא עובד…. תנסי לשחק איתו. עזר לך? 👍 יהודית גרפיקה חברה 06/07/2022 ב10:21 am יש אפקט שנקרא – FLIP אחד הופך מימין לשמאל השני מלמעלה למטה – לא צריך לשחק איתו בכלל, רק להניח על הקובץ הרצוי. עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 06/07/2022 ב12:59 pm הי תודה!!! מירי ויהודית עזרתן מאוד! באמת בmirror הסתבכתי, והflip הפך לי לבד… תודה רבה ותזכו למצוות😘😘 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו