הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הכנת סרט תדמית… קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ הכנת סרט תדמית… הפקות וידאו הכנת סרט תדמית… פורסם ע"י אביבית אדריכלות עיצוב פנים והום סטיילינג מקצועי אדריכלות ועיצוב פנים on 21/09/2023 ב2:54 am מחפשת משהיא שמכינה סרטי תדמית במחיר שפוי עזר לך? 👍 אלישבע . הגיבה לפני 1 שנה, 2 חודשים 7 חברות · 6 תגובות 6 תגובות שירה ג גרפיקה חברה 21/09/2023 ב9:29 am ליאת כהן- תותחית ממש [email protected] עזר לך? 👍 גילי שנור גרפיקה חברה 21/09/2023 ב10:11 am אני יכולה לשלוח לך דוגמא [email protected] מחיר שפוי ושרות הוגן:) עזר לך? 👍 TLATINUM- תלתינום הדמיות אדריכליות אדריכלות ועיצוב פנים חברה 21/09/2023 ב11:15 am שלום, שמי חנה נויפלד. יוצרת סרטי תדמית מדהימים! בעיקר לאדריכלות עיצוב וכדו’. אשמח לעבוד איתך! תוכלי לפנות אלי בשביל לראות דוגמאות במייל:[email protected] יום טוב! עזר לך? 👍 אפרת פורטנוי צילום ומולטימדיה חברה 21/09/2023 ב12:38 pm הי אביבית, אני יוצרת וידאו נוכל להיות בקשר במייל [email protected] אשמח לתת שירות:) עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 21/09/2023 ב2:47 pm אני מתעסקת בתחום אני יחסית מתחילה אז המחירים בהתאם מוציאה עבודות ברמה לפרטים תפני אלי באישי עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 21/09/2023 ב5:12 pm סרטי תדמית עם מעטפת מושלמת זה רק SWITCH!!! מרוצה אלף פעמים!!! https://switchpro.co.il/ switchpro.co.ilדף הבית סוויטש- Switch הפקות ועריכת וידאוswitch-סוויטש הפקות ועריכת וידאו חדשניות ופורצות דרך: סרטי תדמית, סרטים שיווקיים, קליפים, תוכניות לימוד, הפקות תיעודיות, סרטים דוקומנטריים, תפאורות לדים לארועים וכל דבר שצריך להזיז. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו