הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הצעות מחיר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ הצעות מחיר הפקות וידאו הצעות מחיר פורסם ע"י Hadasa צילום ומולטימדיה on 15/01/2024 ב5:29 pm היי אני מסריטה פה ושם כבר כמה שנים כמה אני אמורה לבקש להפקת קליפ המנון בת מצווה לבית ספר? עזר לך? 👍 Hadasa הגיבה לפני 10 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/01/2024 ב5:38 pm לפחות 1,500 לכזה דבר ואם יש לך רחפן אז תוסיפי… עזר לך? 👍 Hadasa צילום ומולטימדיה חברה 15/01/2024 ב5:41 pm ואם אני יחסית מתחילה? עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/01/2024 ב11:42 pm כמה כבר צילמת? כבר צילמת בעבר קליפים למוסדות או משהו? את עורכת רק בפרימייר או גם אפטר? זה משתנה… אם את ממש מתחילה לוידעת מה לומר לך ,1000 יכול להיות נחמד אבל כמובן שהלקוח יקבל שירות ותוצר מושלם(:הרבה הצלחות!! עזר לך? 👍 Hadasa צילום ומולטימדיה חברה 16/01/2024 ב2:36 pm אני לא ירוקה ומשתמשת גם באפטר וגם הסרטתי כבר למוסד הזה כולולם אבל הבנתי ת’עיקרון. תודה על העזרה!🤗 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו