הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות השכרת גימבל קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ השכרת גימבל הפקות וידאו השכרת גימבל פורסם ע"י Eti גרפיקה on 29/11/2021 ב11:32 pm מחפשת לשכור גימבל מתאים למצלמת 80D CANON בירושלים (או ביתר) אשמח לשמוע מה המחירים המקובליםתודה מראש. עזר לך? 👍 Eti הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות Eti גרפיקה חברה 02/12/2021 ב1:58 am סליחה חברות,זה ממש דחוף לי, ליום שישי… אשמח לכל מידע בעניין תודה🤗 עזר לך? 👍 רות גרפיקה חברה 02/12/2021 ב12:07 pm יש לי חברה ממודיעין עילית שמשכירה -אם רלוונטיבערך 100 שח עזר לך? 👍 Eti גרפיקה חברה 03/12/2021 ב1:46 am תודה אני צריכה בירושלים ומחר בבוקר כנראה שלא יהיה בכל אופן תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו