הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות השכרת גימבל קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ השכרת גימבל הפקות וידאו השכרת גימבל פורסם ע"י Eti גרפיקה on 29/11/2021 ב11:32 pm מחפשת לשכור גימבל מתאים למצלמת 80D CANON בירושלים (או ביתר) אשמח לשמוע מה המחירים המקובליםתודה מראש. עזר לך? 👍 Eti הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות Eti גרפיקה חברה 02/12/2021 ב1:58 am חברה חדשה סליחה חברות,זה ממש דחוף לי, ליום שישי… אשמח לכל מידע בעניין תודה🤗 עזר לך? 👍 רות גרפיקה חברה 02/12/2021 ב12:07 pm חברה חדשה יש לי חברה ממודיעין עילית שמשכירה -אם רלוונטיבערך 100 שח עזר לך? 👍 Eti גרפיקה חברה 03/12/2021 ב1:46 am חברה חדשה תודה אני צריכה בירושלים ומחר בבוקר כנראה שלא יהיה בכל אופן תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו