הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות השכרת ציוד. קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ השכרת ציוד. הפקות וידאו השכרת ציוד. פורסם ע"י מיכל אומנות הבמה והפקות תוכן on 19/04/2022 ב11:46 am שלום, אשמח לשמוע מה המחיר הסטנדרטי להשכרת “בום” ואם משהי יודעת היכן אפשר למצוא השכרה במחיר זול, תודה וחג שמח!! עזר לך? 👍 אסתי -הפקות מדיה הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אסתי -הפקות מדיה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 20/04/2022 ב3:43 pm בערך 80 ש”ח יש הרבה מקומות השכרה, מאיפה בארץ? עזר לך? 👍 מיכל אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 20/04/2022 ב7:48 pm תודה, אני ממודיעין עילית. 80ש”ח לכמה זמן?? עזר לך? 👍 אסתי -הפקות מדיה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 21/04/2022 ב10:34 am ציוד כזה משכירים תמיד לפי יום. ואני לא מכירה איפה אפשר להשכיר במודיעין עלית. אם יעזור לך בני ברק/ חולון אשמח לתת לך פרטים בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו