הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות השראות לתיק עבודות קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ השראות לתיק עבודות הפקות וידאו השראות לתיק עבודות פורסם ע"י יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה on 23/01/2022 ב12:57 am אשמח לקבל השראות לתיק עבודות של וידיאו עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 23/01/2022 ב1:30 am מה המייל שלך? עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה חברה 23/01/2022 ב2:17 am [email protected] עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה חברה 23/01/2022 ב2:17 am זה המייל שלי [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו