הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,193 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות השראות לתיק עבודות קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ השראות לתיק עבודות הפקות וידאו השראות לתיק עבודות פורסם ע"י יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה on 23/01/2022 ב12:57 am אשמח לקבל השראות לתיק עבודות של וידיאו עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 23/01/2022 ב1:30 am 40 34 חברה חדשה מה המייל שלך? עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה חברה 23/01/2022 ב2:17 am חברה חדשה [email protected] עזר לך? 👍 יעל דשט (קלעג'י) הפקות וידאו צילום ומולטימדיה חברה 23/01/2022 ב2:17 am חברה חדשה זה המייל שלי [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו