הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני דקה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,156 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות התייעצות קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ התייעצות הפקות וידאו התייעצות פורסם ע"י שורי סגל צילום ומולטימדיה on 21/10/2021 ב12:53 pm כמה הייתן לוקחות לעריכת מצגת באורך של שעה פלוס לסמינר?? עזר לך? 👍 רחל ש. הגיבה לפני 3 שנים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 21/10/2021 ב2:42 pm תלויי מה את צריכה לעשות בה עזר לך? 👍 שורי סגל צילום ומולטימדיה חברה 21/10/2021 ב2:51 pm זה היה בעיקר על תוכנת פרימייר הם הביאו לי קריינות ועשיתי להם טיפוגרפיות וגם הסרטות שהם צילמו ערכתי עם זה סרט על קריינות עזר לך? 👍 בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 21/10/2021 ב3:17 pm אם כבר ערכת אז תחשבי לפי השעות שפחות או יותר כמה עבדת קריינות די פשוטה, כל דקה אמורה לקחת בערך שעת עריכה אגב, הסרטות שאני לא צלמתי אני לוקחת לפי שעה עזר לך? 👍 רחל ש. גרפיקה חברה 25/10/2021 ב5:43 pm אני עשיתי השבוע מצגת בפרימייר וזה לקח לי כ-7 שעות ולקחתי להן 80 לשעה. זה היה שאלון אמריקאי שכל פעם השארתי את התשובה הנכונה על המסך עם השאלה ובשילוב של לופ של ספירה לאחור. זה הרבה או קצת אשמח לדעת. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו