הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חיתוך חלק מהסרט קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ חיתוך חלק מהסרט הפקות וידאו חיתוך חלק מהסרט פורסם ע"י ENTER- שירותי דיגיטל ופרסום גרפיקה on 20/06/2022 ב10:31 am איך אני יכולה לבצוע בשחור את כל החלק מסביב לאיש לכל אורך הסרט? עזר לך? 👍 אתי רביוב הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אפרת דיין הייטק חברה 20/06/2022 ב1:47 pm לחתוך את האדם על ידי מסיכה ולעשות מעקב מסיכה. צריך דיוק וסבלנות עזר לך? 👍 תמר ש צילום ומולטימדיה חברה 20/06/2022 ב9:06 pm באפטר אפשר עם כלי הרוטו-בראש עזר לך? 👍 אתי רביוב גרפיקה חברה 21/06/2022 ב5:37 pm אולי יעזור לך לשים על מולטיפליי זה עובד לעיתים נגירות… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו