הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות כושי קטן הלך… קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ כושי קטן הלך… הפקות וידאו כושי קטן הלך… פורסם ע"י פ אומנות הבמה והפקות תוכן on 11/07/2022 ב11:38 pm מחפשת בדחיפות סרטון של ילד כושי הולך (משהו שאפשר להראות בבית יעקב)יש למישהי? עזר לך? 👍 פ הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 12/07/2022 ב8:16 am אומרים אפרו- אמריקני עזר לך? 👍 פ אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 12/07/2022 ב4:37 pm אכן הבדל חשוב מאוד😜 ועל הדרך אני מקפיצה… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו