הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות כיתוב באפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ כיתוב באפטר הפקות וידאו כיתוב באפטר פורסם ע"י אסתי פיליפס גרפיקה on 21/12/2021 ב8:26 pm מה עושים עם טקסט באפטר שמגיע לי עם סימני פיסוק בתחילת השורה? חוץ מפתרון ידני עזר לך? 👍 אסתי פיליפס הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחלי גרפיקאית גרפיקה חברה 21/12/2021 ב9:25 pm את כנראה על אנגלית חוצמיזה יש את הפוך על הפוך מכירה? עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 21/12/2021 ב9:27 pm הסתדרתי רציתי בכוונה שזה יהיה באנגלית ואני יהפוך את זה עם אפקט וזה היה לי על עברית עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו