הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות כיתוב באפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ כיתוב באפטר הפקות וידאו כיתוב באפטר פורסם ע"י אסתי פיליפס גרפיקה on 21/12/2021 ב8:26 pm מה עושים עם טקסט באפטר שמגיע לי עם סימני פיסוק בתחילת השורה? חוץ מפתרון ידני עזר לך? 👍 אסתי פיליפס הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחלי גרפיקאית גרפיקה חברה 21/12/2021 ב9:25 pm חברה חדשה את כנראה על אנגלית חוצמיזה יש את הפוך על הפוך מכירה? עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 21/12/2021 ב9:27 pm חברה חדשה הסתדרתי רציתי בכוונה שזה יהיה באנגלית ואני יהפוך את זה עם אפקט וזה היה לי על עברית עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו