הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,333 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות לוקיישן בירושלים עם מים קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לוקיישן בירושלים עם מים הפקות וידאו לוקיישן בירושלים עם מים פורסם ע"י Scooping . צילום ומולטימדיה on 21/04/2025 ב11:07 pm מישהי מכירה לוקיישן בירושלים עם נחל/מים? עזר לך? 👍 טליה בן שושן הגיבה לפני 3 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מלכי ארנסט צילום ומולטימדיה חברה 22/04/2025 ב6:36 am יש בימין משה מקום עם מים שמצלמים שם הרבה בריכה קטנה ראיתי תמונות מאוד יפות שצולמו שם יש את נחל סורק שזה ליד בית שמש עזר לך? 👍 טליה בן שושן אומנות ועיצוב חברה 22/04/2025 ב11:16 am בעמק הצבאים יש בריכה קטנה לשכשוך רגלים… ואגם שאין לי מושג מה איתו עכשיו- יכול להיות שהתיבש אני יכולה לשלוח לך תמונות שצילמתי שם, אם תרצי- שלחי לי בפרטי. בצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו