הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לוקיישן מטבח אחוזה מהמאה הקודמת (שואה)- דחוףףף למחר! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לוקיישן מטבח אחוזה מהמאה הקודמת (שואה)- דחוףףף למחר! הפקות וידאו לוקיישן מטבח אחוזה מהמאה הקודמת (שואה)- דחוףףף למחר! פורסם ע"י Elisheva M צילום ומולטימדיה on 27/02/2024 ב12:51 am איזור ירושליםמחיר הגוני עד כמה שאפשר- נשלם מה שיהיה… עזר לך? 👍 Elisheva M הגיבה לפני 9 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחל R Y כללי חברה 27/02/2024 ב3:18 am זאת בקשה קצת הזויה, כי למצוא מטבח כזה גם בחיפוש של חודשים לא קל למצוא :)) אולי תנסו בית מלון. שאלתי לפני תקופה אותם https://www.booking.com/hotel/il/king-david-story.he.html?aid=2057903&label=q_and_a_UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YVsAl7cHQtSJMOiWqyYQXjkNB5M-WstwhiB21bLWHYjixP5EgSVdBy4Zyqs-WT7Q65Ic3cemZCSq&sid=bfe1acbbbe79973304976f3795646ef6&dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total& אמרו שאפשר להשכיר חדר לצילומים. המון הצלחה! booking.comThe David Story Boutique, ירושלים, מקום האירוח The David Story Boutique ממוקם בירושלים, במרחק של 1.3 ק''מ מהכותל המערבי ו-2. עזר לך? 👍 Elisheva M צילום ומולטימדיה חברה 27/02/2024 ב4:07 pm דבר ראשון תודה רבה רבה!!!וב”ה הסתדרנו, מצאנו לוקיישן חלופי, תודה רבה רבה לך! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו