הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,330 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות לוקיישן של מערה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לוקיישן של מערה הפקות וידאו לוקיישן של מערה פורסם ע"י יעל כהן צילום ומולטימדיה on 12/06/2025 ב11:47 pm שלום אני אשמח לשמוע אם יש כאן מישהי שמכירה לוקיישן לצילום וידאו במערה באזור אלעד-בני ברק-ראש העין-פתח תקווה בקיצור באזור המרכז תודה רבה🙏 עזר לך? 👍 רחלי עפעס הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות chaya sara צילום ומולטימדיה חברה 13/06/2025 ב11:45 am יש באזור בית שמש את שמורת בית גוברין צילמתי שם סצנת מערה לוקיישן מהמם! אבל אם את מחפשת מערה ממש בתוך האדמה אז זה לא מתאים זה בנוי מעל האדמה עזר לך? 👍 גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 13/06/2025 ב12:43 pm מערת אופקים – מצודת פטיש עזר לך? 👍 רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 13/06/2025 ב3:25 pm בביתר עילית יש- מקום מטוווווווווווווווווווווווווווווורף!! -בגבעה B, רח’ חב”ד, משהו -מול המעון יש מליון מדרגות לרדת -ולמטה-למטה יש מערה מדהימה-מדהימה-מדהימה. הצלחות!! 👍🏼👍🏼👍🏼 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו