הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 42 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לוקישן קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ לוקישן הפקות וידאו לוקישן פורסם ע"י יעלי שוהם אומנות הבמה והפקות תוכן on 19/03/2023 ב5:50 pm מחפשת מקום ללוקישן של כיתה בסגנון ישן בתשלום עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי הגיבה לפני 1 שנה, 8 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות יעלי שוהם אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 19/03/2023 ב5:51 pm מספר פלאפון 0583264328 עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי צילום ומולטימדיה חברה 19/03/2023 ב7:37 pm לא יודעת איפה את מחפשת, אבל בסמינר שלי (שרנסקי תל אביב) היה בזמנים שלי כיתות ישנות מאוד מאוד במקלט למטה… שנשארו ככה בערך מאז שהסמינר הוקם… (שזה יותר מ80 שנה…) לא יודעת אם זה עדין ככה. שווה לברריש שרנסקיות בקהל? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו