הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מה קרה לפרימייר?? למה לא נותן לי לסגור באיכות טובה??🤔 קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מה קרה לפרימייר?? למה לא נותן לי לסגור באיכות טובה??🤔 הפקות וידאו מה קרה לפרימייר?? למה לא נותן לי לסגור באיכות טובה??🤔 פורסם ע"י רחל R Y כללי on 26/10/2022 ב2:26 am אני ממש לא יודעת מה לעשות, הפרימייר שלי 2022 לא נותן לי לסגור סרט באיכות נורמלית, הוא נותן לי לבחור רק נתון אחד, ואת השני בוחר לבד: (מצורפת תמונה) כשאני נכנסת בחץ לבחור עוד אפשרויות הוא פשוט לא נותן לי. יש למישהי מושג בעניין? אשמח לכל בדל מידע עזר לך? 👍 רחל R Y הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות יעל טופיק צילום ומולטימדיה חברה 26/10/2022 ב9:32 am costem הכונה בהתאמה למה שמוגדר בפנים. אם את מגדירה בתוך costem את המספרים 10 ושורה אח”כ 12 זה איכות גבוהה. אם את רוצה איכות יותר נמוכה תורידי למספר יותר נמוך. אבל כשתסגרי יהיה כתוב לך costem בכל מקרה עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 26/10/2022 ב4:57 pm זה הבעיה, הפרימייר לא נותן לי אפשרות לבחור בתוך הcostem עזר לך? 👍 מ רובין גרפיקה חברה 26/10/2022 ב12:40 pm לדעתי זה דווקא בגלל האיכות שבה את פתחת את המצגת, שכנראה בטעות פתחת איכות נמוכה וכשהוא שומר לך על 1920-1080 הקובץ גדל ומתפקסל. עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 26/10/2022 ב4:56 pm אבל זה קובץ שכבר סגרתי חלק ממנו באיכות מצויינת, ופתאום האפשרות לסגור טוב נעלמה… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו