הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מורה ל- AI קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מורה ל- AI הפקות וידאו מורה ל- AI פורסם ע"י שרה ב אולפן סאונד ונגינה on 03/04/2024 ב1:30 am מישהי מכירה אולי מורה שמלמדת שיעור מרוכז לשימוש ב- AI לוידיאו ותמונות? אשמח לטלפון או מייל. תודה! עזר לך? 👍 תמר שכטר הגיבה לפני 7 חודשים, 3 שבועות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אושרית טולידאנו גרפיקה חברה 09/04/2024 ב8:56 pm אם את מחפשת מורה למידג’רני ולאונרדו מקצוענים ופיתוח בוט של תמונות יהודיות ב OPEN AI (אני גם מלמדת את כל הבינה מלאכותית בפוטושופ) את יכולה לפנות אלי 052-7603903 ברמה הכי גבוהה ועם הסינונים הטובים עזר לך? 👍 תמר שכטר צילום ומולטימדיה חברה 09/04/2024 ב9:01 pm מחפשת גם, בעיקר וידאו. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו