הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! מורה פרטית לפרימייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מורה פרטית לפרימייר הפקות וידאו מורה פרטית לפרימייר פורסם ע"י הלי אורלינסקי אולפן סאונד ונגינה on 05/10/2021 ב11:27 am שלום לכולן אשמח להמלצות למורה שתלמד אותי את תוכנת פרימייר אני רוצה משהי ממש מקצועית תודה רבה עזר לך? 👍 הלי אורלינסקי הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחלי גרפיקאית גרפיקה חברה 05/10/2021 ב7:38 pm מה המייל שלך? עזר לך? 👍 הלי אורלינסקי אולפן סאונד ונגינה חברה 05/10/2021 ב8:05 pm [email protected], תודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו