הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת דחוף סרטון בנושא תפילה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת דחוף סרטון בנושא תפילה הפקות וידאו מחפשת דחוף סרטון בנושא תפילה פורסם ע"י חן חסון הוראה רכזות וחינוך on 09/11/2023 ב10:04 pm מחפשת בדחיפות (בשביל מחר!!) סרטון\מצגת בנושא כוחה של תפילה הלוואי הלוואי! עזר לך? 👍 חן חסון הגיבה לפני 1 שנה 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רחל R Y כללי חברה 09/11/2023 ב10:39 pm יש לי קליפ בנושא תפילה, בהפקה של אילה גולדנטל. זה שיר עוצמתי ומרגש, לא מדבר על כח התפילה. עזר לך? 👍 חן חסון הוראה רכזות וחינוך חברה 09/11/2023 ב10:43 pm אני אשמח ממש!! תוכלי לשלוח לי? איך נוח לך? למייל? [email protected] עזר לך? 👍 חן חסון הוראה רכזות וחינוך חברה 09/11/2023 ב11:34 pm ראיתי ששלחת לי במייל, ממש ממש תודה, אבל זה לא נפתח לי..צריך הרשאה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו