הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת דחוף סרטוני חיות במסך ירוק! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת דחוף סרטוני חיות במסך ירוק! הפקות וידאו מחפשת דחוף סרטוני חיות במסך ירוק! פורסם ע"י רחל קורפו צילום ומולטימדיה on 09/08/2022 ב9:21 pm אשמח לקבל למייל: [email protected] עזר לך? 👍 רחל קורפו הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחל R Y כללי חברה 09/08/2022 ב9:56 pm https://pixabay.com/videos/search/green%20screen/?cat=None את יכולה לנסות להוריד מכאן. שימי לב שחלק חינמיים וחלק לא, ואם יש לך נטפרי אז בדרך כלל צריך לשלוח לבדיקה… בהצלחה עזר לך? 👍 רחל קורפו צילום ומולטימדיה חברה 09/08/2022 ב10:15 pm היי, תודה לכל העוזרות, אני צריכה סרטונים בעיקר של: אריה, חמור, פרד ופיל לא משנה אמיתי או אנימציה תודדדההההה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו