הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת ללמוד את תוכנת פרמייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת ללמוד את תוכנת פרמייר הפקות וידאו מחפשת ללמוד את תוכנת פרמייר פורסם ע"י ברכה כהן צילום ומולטימדיה on 14/07/2023 ב1:33 pm אולי מישהי מכירה איפה אפשר להשיג סרטונים בתוכנת פרמייר? אשמח מאוד לשמוע, תודה מראש❤ עזר לך? 👍 יהודית זלצמן הגיבה לפני 1 שנה, 4 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה יהודית זלצמן צילום ומולטימדיה חברה 16/07/2023 ב2:34 pm יש ברשת אבל יש יותר רציני כמו סמארט גו, מירי ירוסלבסקי, וכו פעם פעםהיה במ”ע מישהי שמכרה ב200 ש”ח אונקי עם שיעורים אנסה לבדוק לך, אם היא עדיין קיימת.. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו