הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות משרות מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת מצגת חיזוק קצרה בנושא המלחמה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת מצגת חיזוק קצרה בנושא המלחמה הפקות וידאו מחפשת מצגת חיזוק קצרה בנושא המלחמה פורסם ע"י פ אומנות הבמה והפקות תוכן on 04/12/2023 ב6:24 pm יש למישהי להמליץ לי? גם בתשלום עזר לך? 👍 רחל אמסלם הגיבה לפני 11 חודשים, 3 שבועות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רוחי שטיין כללי חברה 04/12/2023 ב9:49 pm יש מצגת שירי חיזוק טיפוגרפית ממש יפה וחינמית https://www.youtube.com/watch?v=xj9XMm1tvPA בהנאה. עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 04/12/2023 ב10:01 pm אני חושבת שיש למאגר המצגות משהו מתאים, את יכולה לפנות באישי ואביא לך את המייל שלהם עזר לך? 👍 רחל אמסלם כללי חברה 07/12/2023 ב10:27 am יש לי מצגת שהכנתי ללא מטרות רווח גשמי. תוכלי לפנות אלי באישי ואשלח לך קישור בשמחה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו