הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,155 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת עורכת וידאו-דחוף קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת עורכת וידאו-דחוף הפקות וידאו מחפשת עורכת וידאו-דחוף פורסם ע"י ל נ. מיתוג שיווק ופרסום on 09/11/2024 ב7:34 pm צריכה עבודה של עריכת סרטון (חיבור של תמונות וסרטונים) בצורה יפה מחיר-600 ש”ח דד ליין- יום רביעי אשמח להודעות בפרטי עזר לך? 👍 ל נ. הגיבה לפני 3 ימים, 3 שעות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דבורי כהן כללי חברה 09/11/2024 ב7:52 pm מה המייל שלך? עזר לך? 👍 ל נ. מיתוג שיווק ופרסום חברה 09/11/2024 ב8:42 pm תודה לכלום מצאתי משיהי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו