הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,317 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות מחפשת צלמת ומסריטה לקליפ בת מצווה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מחפשת צלמת ומסריטה לקליפ בת מצווה הפקות וידאו מחפשת צלמת ומסריטה לקליפ בת מצווה פורסם ע"י חני גרפיקה on 13/07/2025 ב11:27 am אני מחפשת צלמת ומסריטה טובה ולא יקרה לקליפ וצילומי בת מצווה.לילדת בת מצווה מתוקה וזורמתמשהי מאזור המרכז. עזר לך? 👍 ברכי הלפרין הגיבה לפני 3 שעות, 19 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה ברכי הלפרין גרפיקה חברה 13/07/2025 ב3:13 pm 24 2 0 חברה חדשה את יכולה לפנות אלי במיל brachy330🙂gmail.com או במס’ 0548548330 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו