הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות מנגינת רקע לאירוע קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מנגינת רקע לאירוע Tagged: בת מצווה, מנגינה, עריכה הפקות וידאו מנגינת רקע לאירוע פורסם ע"י מוסי . צילום ומולטימדיה on 10/04/2024 ב4:25 pm היי👋🏻 משהי שיש לה מנגינת רקע קצבית שקטה מתאימה לאירוע?אמור להתנגן בזמן סרטון תמונות, בפתיחת הארוע ובזמן האוכל. אשמח לעזרתכן🙏🏻 עזר לך? 👍 מוסי . הגיבה לפני 8 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 2 תגובות בת מצווהמנגינהעריכה 2 תגובות אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/04/2024 ב11:40 pm 4 תעשי חיפוש בגוגל ישראל סוסנה נעימות זה יביא לך שני סטים של כמעט שעה כל אחד מעולים ,מיועדים בדיוק לחתונות. עזר לך? 👍 מוסי . צילום ומולטימדיה חברה 16/04/2024 ב10:07 pm תודה רבה עזר לי מאוד!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו