הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מסך ירוק בדרום קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מסך ירוק בדרום הפקות וידאו מסך ירוק בדרום פורסם ע"י בינה שרעבי הוראה רכזות וחינוך on 09/06/2022 ב11:51 am מישהי מיכרה אולפן מסך ירוק או צלמת שמביאה מסך ירוק נייד באזור הדרום? נשמח לשמוע! עזר לך? 👍 רבקה גרוסברד הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות רבקה גרוסברד כללי חברה 10/06/2022 ב9:41 am יש לי במשרד אולפן ירוק מקצועי מאוד (המשרד בירושלים-קניון רמות) יש לנו אופציה לניוד אולפן ירוק תכתבי לי באישי נראה אם פנוי עזר לך? 👍 מירי ברגמן צילום ומולטימדיה מובילה 12/06/2022 ב11:59 am היי פלנטה(לא יודעת את שמך..) טוב לדעת שיש לך בירושלים אולפן, הרבה תלמידות שלי רוצות לדעת על משהו כזה אמליץ להן. תוכלי להעלות תמונות של האולפן? תודה! עזר לך? 👍 רבקה גרוסברד כללי חברה 18/06/2022 ב11:35 pm מירי, רואה עכשיו את ההודעה שלך נעבור את מרתון ההפקה של הסרטים שיוצאים לקיץ ונעלה לך תמונות מהאולפן שלנו 🙂 עזר לך? 👍 אסתר ל. צילום ומולטימדיה חברה 10/06/2022 ב10:45 am יש באשדוד את איטי גרינולד שיש לה אולפן ירוק באישי אוכל לתת לך מייל שלה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו