הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,133 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן Tagged: המלצה, וידאו, מסריט, צלם הפקות וידאו מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן פורסם ע"י משתמש לא ידוע אופנה יופי וטיפוח on 21/11/2021 ב3:40 am שלום וברכה!! אשמח לטלפון והמלצה (מניסיון) למסריט וידאו טוב ולצלם לאירוע קטן במחיר סביר תודה רבה עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 1 תגובה המלצהוידאומסריטצלם 1 תגובה משתמש לא ידוע חברה 21/11/2021 ב9:08 am כדאי לך לכתוב באיזה איזור. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו