הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 12 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן Tagged: המלצה, וידאו, מסריט, צלם הפקות וידאו מסריט וידאו וצלם – זול לאירוע קטן פורסם ע"י משתמש לא ידוע אופנה יופי וטיפוח on 21/11/2021 ב3:40 am שלום וברכה!! אשמח לטלפון והמלצה (מניסיון) למסריט וידאו טוב ולצלם לאירוע קטן במחיר סביר תודה רבה עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 1 תגובה המלצהוידאומסריטצלם 1 תגובה משתמש לא ידוע חברה 21/11/2021 ב9:08 am כדאי לך לכתוב באיזה איזור. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו