הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מצגת קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ מצגת הפקות וידאו מצגת פורסם ע"י תני חיוך ד' אוהב אותך אומנות ועיצוב on 19/07/2022 ב2:51 pm אני מחפשת הצעה לשידרוג מצגת אשמח להתעדכן מי עובדת בתחום? וכן מה בערך המחירים? עזר לך? 👍 אילה פינדרוס (שלזינגר) -צילום וידיאו I רחפן I עריכה הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חוי א גרפיקה חברה 19/07/2022 ב4:38 pm מה זה אומר שדרוג? וכמה דקות כל המצגת? אני אשמח שתצרי איתי קשר באישי ואתמחר לך את מה שאת רוצה, [email protected] או- 0583288091 עזר לך? 👍 אילה פינדרוס (שלזינגר) -צילום וידיאו I רחפן I עריכה צילום ומולטימדיה חברה 19/07/2022 ב4:46 pm שדרוג מצגת יכול להיות הוספת קטע קצרצר עד ויזואל חדש לגמרי…. בכדי שתגיעי לתוצאה שתאהבי תצטרכי לשלוח לעורכת את המצגת הקיימת ולשוחח על העורכת על האופציות הקיימות והעלויות… תוכלי לפנות אלי:) [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו