הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות משהי היה בלוקיישן הזה? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ משהי היה בלוקיישן הזה? הפקות וידאו משהי היה בלוקיישן הזה? פורסם ע"י אתי רביוב גרפיקה on 15/09/2022 ב2:58 pm אני אשמח אם תכוונו אותי איך להגיע לשם, מה לכתוב בוויז… תודה עזר לך? 👍 אלישבע . הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אתי רביוב גרפיקה חברה 15/09/2022 ב3:33 pm אופס🧐 עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 25/09/2022 ב3:34 pm הי היום עברתי שם והסתכלתי טוב טוב מתברר שמהכביש הראשי לכניסה הדומית של אשדוד אין כניסה לשם כי הפסי רכת חוסמים את המעבר… אולי יש כניה דרך אשדוד לא שידוע משהו מאזור עד הלום הרה הצלחה! עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 18/09/2022 ב4:12 pm זה מאחורי אשדוד באזור הכיפת ברזל מענין אם אפשר להיכנס לשם מכיוון עד הלום/צומת גן יבנה-שתולים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו