הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,210 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות משהי יודעת מה זה אומר ההודעה הזאת? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ משהי יודעת מה זה אומר ההודעה הזאת? הפקות וידאו משהי יודעת מה זה אומר ההודעה הזאת? פורסם ע"י אסתי שפרלינג גרפיקה on 23/01/2023 ב6:27 pm אני עושה מצגת באפטר והוא כותב לי את החלון הזה משהי יודעת מה זה? תודה רבה עזר לך? 👍 חני רובינשטיין הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חני רובינשטיין מיתוג שיווק ופרסום חברה 23/01/2023 ב6:33 pm 0 0 0 חברה חדשה זה מה שהוא אומר: “שגיאת אפטר אפקט: מכנה יחס המרה אפס מכנה.” תנסי אולי לסגור בשם אחר הצלחות! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו