הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות נתקע לי היצוא של אפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ נתקע לי היצוא של אפטר הפקות וידאו נתקע לי היצוא של אפטר פורסם ע"י שורי גליק צילום ומולטימדיה on 28/12/2021 ב11:36 am ניסיתי לסגור כבר כמה פעמים דרך מדיה אנקודר וכל פעם הוא נתקע באמצע וכותב לי faild מה זה אומר? דחוףףףףףףף עזר לך? 👍 אילה נעמן הגיבה לפני 2 שנים, 12 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אילה נעמן צילום ומולטימדיה חברה 29/12/2021 ב5:04 am חברה חדשה זה אומר שהיצוא נכשל. יכול להיות שהמחשב שלך לא כ”כ חזק וקשה לו לייצא קבצים כבדים, או שהמדיה אנקודר לא באותה גירסה של אפטר………… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו