הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 10 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות נתקע לי היצוא של אפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ נתקע לי היצוא של אפטר הפקות וידאו נתקע לי היצוא של אפטר פורסם ע"י שורי גליק צילום ומולטימדיה on 28/12/2021 ב11:36 am ניסיתי לסגור כבר כמה פעמים דרך מדיה אנקודר וכל פעם הוא נתקע באמצע וכותב לי faild מה זה אומר? דחוףףףףףףף עזר לך? 👍 אילה נעמן הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אילה נעמן צילום ומולטימדיה חברה 29/12/2021 ב5:04 am זה אומר שהיצוא נכשל. יכול להיות שהמחשב שלך לא כ”כ חזק וקשה לו לייצא קבצים כבדים, או שהמדיה אנקודר לא באותה גירסה של אפטר………… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו