הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סאונד אפקטס קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ סאונד אפקטס הפקות וידאו סאונד אפקטס פורסם ע"י רות . גרפיקה on 18/11/2023 ב9:30 pm אני צריכה דחוף צלילים לעריכה משהי יכולה לשלוח לי? [email protected] או איפה אפשר למצוא? עזר לך? 👍 אלישבע . הגיבה לפני 1 שנה 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מיכל מיכל הייטק חברה 18/11/2023 ב10:46 pm יש לך באתר PIXABAY https://pixabay.com/sound-effects/ pixabay.comJust a moment...Just a moment... עזר לך? 👍 רות . גרפיקה חברה 18/11/2023 ב10:48 pm תודה, זה חינמי? עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 18/11/2023 ב11:08 pm כן. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו