הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 59 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סאונד של צלצול בית ספר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ סאונד של צלצול בית ספר הפקות וידאו סאונד של צלצול בית ספר פורסם ע"י אילה ישראל צילום ומולטימדיה on 31/05/2023 ב2:33 pm אשמח שמשהי תעלה לפה… עזר לך? 👍 אושרית טולידאנו הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אושרית טולידאנו גרפיקה חברה 06/06/2023 ב9:51 pm Your browser does not support the audio element. צלצול-פעמון-ביס.wav 611 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. פעמון-יד-ארוך.wav 602 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. קצב-1-מהיר.wav 294 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. צלצול-נוצר.wav 29 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. צלצול.wav 44 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. צלצולים-איטי.wav 481 KB Waveform Audio - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 אושרית טולידאנו גרפיקה חברה 06/06/2023 ב9:53 pm אם את צריכה עוד צלילים את יכולה לשלוח לי למייל, או הודעה אישית, יש לי הרבה סוגים, בשמחה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו