הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) הפקות וידאו סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) פורסם ע"י צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס on 16/01/2023 ב1:49 pm יש למישהיא? עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 16/01/2023 ב2:01 pm תנסי לחפש בסרטונים של נשיונל גאוגרפיק יש להם מלאאא עזר לך? 👍 צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס חברה 16/01/2023 ב2:04 pm חסום לי… זה חינמי? עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי צילום ומולטימדיה חברה 16/01/2023 ב2:06 pm זהירות! נשינל ג’אוגרפיקס לא אמור להיות חינמי עד כמה שיודע לי… תיזהרו מזכויות יוצרים עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 16/01/2023 ב2:09 pm זה לא חינמי קונים את זה….. לא יודעת איך, (לפני שנות דור היה את זה בדיסקים צהובים) עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי צילום ומולטימדיה חברה 16/01/2023 ב2:16 pm יש אופציה של רכישה לצורך צפיה. שזה שונה מאופציה של רכישה לשימוש מסחרי. צריך לשים לב לדברים האלה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו