הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,322 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות סרט לצפיה ביתית קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ סרט לצפיה ביתית הפקות וידאו סרט לצפיה ביתית פורסם ע"י אפטריסטית אלופה!! גרפיקה on 02/03/2025 ב4:07 pm היי לא יודעת אם זה קשור לפה אבל אשמח שיעזרו לי מישהי יודעת איך אפשר להשיג סרטים לצפייה ביתית סרטים יפים במחיר הגיוני? תודה🙂 עזר לך? 👍 ת. עקבי הגיבה לפני 4 חודשים, 2 שבועות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 02/03/2025 ב10:35 pm מה העניינות, אפטריסטית? יש לך פה קישור, תורידי כוכביות, -זה של טלי אברהמי. רוצה אחר? https://ta2020***********************.ravpage.co.il/seret ta2020.ravpage.co.ilסרטי טלי אברהמי, אצלך בבית!סרטי טלי אברהמי, אצלך בבית! עזר לך? 👍 אפטריסטית אלופה!! גרפיקה חברה 03/03/2025 ב12:15 am תודה ענקית רחלי אבל זה חסום בנטפרי יש עדין את עידני הדיסק און קי? שאפשר לקחת ליום בכסף? ואולי מישהי יודעת על אפשרות כזו של סרטים שפתוחים בנטפרי? תודה עזר לך? 👍 ת. עקבי הייטק חברה 03/03/2025 ב11:19 am תראי דרך אתר פידבק או מרכז הבמה. יש שם פרטי קשר וכו’ איך לקבל דיסקאונקי, אבל שימי לב שיש מינימום מחיר (לפי מספר צופים, אבל יכול להיות שיתגמשו איתך). עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו