הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עורכת ודאו עם הרבה לקוחות? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עורכת ודאו עם הרבה לקוחות? הפקות וידאו עורכת ודאו עם הרבה לקוחות? פורסם ע"י shira w חברה on 30/01/2024 ב1:04 pm חזרי אלי להצעת שת”פ (שיתוף פעולה באמת. לא עבודה חינמית 🙂 עזר לך? 👍 דבורי פלדינגר הגיבה לפני 10 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה דבורי פלדינגר צילום ומולטימדיה חברה 30/01/2024 ב1:09 pm שלום לך את יכולה לומר לי ברוכה הבאה כי אני חדשה כאן אז בואי תסבירי לי מה את מחפשת??? את מחפשת עורכת וידאו אלופה שמוציאה את הלקוחות יותר מרוצים ומחוייכים משנכנסו??? קיבלת. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו