הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה באפטר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה באפטר הפקות וידאו עזרה באפטר פורסם ע"י יהודית yehudit צילום ומולטימדיה on 05/10/2021 ב11:31 am יש לי סרטון של דמות על מסך ירוקאיך אני מחליפה את הדמות לשחור? או לצבעוני? עזר לך? 👍 בתיה ידידיה הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 05/10/2021 ב2:55 pm את שמה על השכבה את האפקט fiil ובוחרת צבע עזר לך? 👍 בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 06/10/2021 ב8:37 pm שכחתי לכתוב לך שצריך לשים את השכבה בתוך קומפוזיציה בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו