הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,317 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות עזרה בפוואר פויינט קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה בפוואר פויינט הפקות וידאו עזרה בפוואר פויינט פורסם ע"י יהלי נ אומנות הבמה והפקות תוכן on 30/06/2025 ב8:55 am הייי יש למישהי מושג,אם יש אפשרות להורדת מצגת בסרטון מפוואר פויינט?ואם לא מה אפשר לעשות בנידון,יעזור לי מאוד תודה מראש. עזר לך? 👍 תמר פ. הגיבה לפני 7 שעות, 33 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה תמר פ. הייטק חברה 30/06/2025 ב9:22 am 86 224 0 פעילה בקהילה כן, כשאת שומרת את המצגת את יכולה לבחור סוג קובץ. ברירת מחדל ייתן לך pptx. שזה מצגת power point רגילה, ואם תעשי אפשרויות נוספות, יפתח לך סוגי קבצים שונים לבחירה ואז תבחרי mp4. בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו