הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 17 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,233 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות עזרה בפרמייר דחוףף קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה בפרמייר דחוףף הפקות וידאו עזרה בפרמייר דחוףף פורסם ע"י נ ש כללי on 17/02/2025 ב6:08 pm הורדתי פונט אני רוצה להשתמש בו בפרמייר . איך אני שמה אותו בפרמייר ומשתמשת בו? עזר לך? 👍 אפטריסטית אלופה!! הגיבה לפני 3 ימים, 18 שעות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אפטריסטית אלופה!! גרפיקה חברה 17/02/2025 ב6:11 pm 123 62 0 סטטוס תעסוקתי: פעילה בקהילה היי לחיצה שמאלית על הקובץ של הפונט ואז התקן נורא פשוט וככה מותקן לך בכל התוכנות עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו