הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה בשמע קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה בשמע הפקות וידאו עזרה בשמע פורסם ע"י shifi G צילום ומולטימדיה on 31/01/2024 ב4:58 pm הי ההיתי ביום הסרטות הנק לא עבד משהו קיצור—השמע נורא נמוך חייבת עזרה דחוףףףף איך אפשר להגביה שמע בפרמייר או תוכנה אחרת תודה!! עזר לך? 👍 מ. כהן הגיבה לפני 10 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רחל R Y כללי חברה 31/01/2024 ב5:13 pm את יכולה להגביה בגרירת הפס שעל פס הקול כלפי מעלה. תבדקי אם מגביה לך מספיק עזר לך? 👍 מ. כהן צילום ומולטימדיה חברה 31/01/2024 ב5:30 pm טוב יותר להגביה ב-*Audio Gain *(לחיצה ימנית על רצועת השמע). וב- *Adjast Gain by* להעלות על פי הצורך. עזר לך? 👍 מ. כהן צילום ומולטימדיה חברה 31/01/2024 ב5:30 pm טוב יותר להגביה ב-*Audio Gain *(לחיצה ימנית על רצועת השמע). וב- *Adjast Gain by* להעלות על פי הצורך. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו