הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה בתמחור עריכת וידאו חתונה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה בתמחור עריכת וידאו חתונה הפקות וידאו עזרה בתמחור עריכת וידאו חתונה פורסם ע"י לייקי ולס צילום ומולטימדיה on 03/05/2023 ב1:00 pm כמה מקובל לקחת על עריכת קליפ לחתונה+טיזר.( עריכה משתי מצלמות). העבודה והתשלום מתנהלים מול המסריט/הצלם… אשמח לתשובה עזר לך? 👍 רבקי מ הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אסתר ל. צילום ומולטימדיה חברה 03/05/2023 ב4:35 pm יש לזה מחירים די קבועים בשוק לא ממש יודעת מה קורה היום.. אבל אולי תנסי להשיג משהי שעורכת גם לצלם ותשאלי אותה עזר לך? 👍 רבקי מ צילום ומולטימדיה חברה 04/05/2023 ב11:42 am עריכת סרט+קליפ+ טיזר המחיר נע בין 800 – 1100מצלמה נוספת את מדברת על תאום מצלמות או מצלמה נוספת לעריכה בנפרד? מצלמה נוספת בלי תאום בד”כ זה עוד 200 ש”ח כמובן שיכול להיות תוספת של מצווה טאנץ ועוד….. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו