הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 17 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,355 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות עזרה דדחחוופפהה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה דדחחוופפהה הפקות וידאו עזרה דדחחוופפהה פורסם ע"י ש ג חברה on 03/10/2022 ב11:28 pm איך משנים את מה שהקפתי באדום לצבע ברירת מחדל אשמח לתשובה תודה ענקית!! עזר לך? 👍 ש ג הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 04/10/2022 ב2:16 pm מה זה ברירת מחדל מבחינתך? לצבע שקוף? לשקוף את צריכה ללחוץ על המילה FILL שכרגע צבועה בתכלת וייפתח לך חלון לבחירה בין שקוף לשאר בהצלחה! עזר לך? 👍 ש ג חברה חברה 05/10/2022 ב9:52 pm תודה ממש עזרת לי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו