הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה דחופה ביצוא גיפ!!!!! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה דחופה ביצוא גיפ!!!!! הפקות וידאו עזרה דחופה ביצוא גיפ!!!!! פורסם ע"י מינדי גולדפלם מיתוג שיווק ופרסום on 22/02/2023 ב11:45 am ערכתי גיפ באפטר, אני מיצא אותו דרך פוטושופ והוא סוגר חלק מהגיפ ולא עד הסוף. מה עושים??? עזר לך? 👍 פלנטה הפקות ן מחלקת וידאו הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 23/02/2023 ב12:51 pm את מה שעשית באפטר את מצליחה לראות בסרט עד הסוף? עזר לך? 👍 מינדי גולדפלם מיתוג שיווק ופרסום חברה 26/02/2023 ב7:25 pm באפטר אני רואה את זה מעולה, רק בגיפ זה נחתך. עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 27/02/2023 ב10:42 am כשאת עושה גיפ באפטר את קודם סוגרת אותו לסרט רגיל ואח”כ מעבירה לפוטושופ באפטר את אומרת שאת רואה את זה מצוין תבדקי אם בסרט את רואה את זה גם עד הסוף אם לא אז זה הבעיה כמובן… אם לא אנסה לברר לך מה עוד יכול להיות הבעיה עזר לך? 👍 מינדי גולדפלם מיתוג שיווק ופרסום חברה 27/02/2023 ב1:18 pm תודה על הנכונות לעזור. הגיפים הקודמים שעשיתי היו קצרים פחות מ 500 תמונות. עשיתי להם יצוא של png “סיקוונס” הכנסתי לפוטושופ ושם אפשר לסגור לגיפ. הבעיה שלי שעכשיו זה יותר מ500 תמונות ובפוטושופ אפשר להכניס עד 500 תמונות. עזר לך? 👍 פלנטה הפקות ן מחלקת וידאו חברה חברה 01/03/2023 ב9:39 am תעשי יצוא דרך אפטר על quicktime ואז תעשי בפוטושופ import video עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו