הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה טכנית דחופה בפרימייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה טכנית דחופה בפרימייר הפקות וידאו עזרה טכנית דחופה בפרימייר פורסם ע"י דבורי כהן כללי on 24/01/2024 ב3:13 pm מישהי יכולה להזכיר לי איפה אני לוחצת כדי שאשנה משהו בנסט אחד לא ישתנה לי בכל הנסטים…? עזר לך? 👍 טובי נחמני הגיבה לפני 10 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה טובי נחמני צילום ומולטימדיה חברה 25/01/2024 ב9:38 am אם ה-Nest מועתק, כלומר כולם מחוברים לאותם קבצים. לא ידוע לי שאפשר לשנות בלי שישתנה… כדי להעתיק כיתוב למשל וחצים על Alt ומעתיקים תוך כדי לחיצה, ואז זה נהיה קובץ אחר כביכול. תנסי— עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו