הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה! מה זה אומר? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה! מה זה אומר? הפקות וידאו עזרה! מה זה אומר? פורסם ע"י מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן on 23/06/2024 ב2:28 pm אני רוצה לייצא את הווידאו, ואחרי שאני לוחצת על ייצוא, זה מה שהוא עושה לי: עזר לך? 👍 מלכה קליין הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 7 תגובות 7 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 23/06/2024 ב2:30 pm הוא כותב שהאמדיה אנקורדר לא מותקן לך שינת בו משהו? עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 23/06/2024 ב2:37 pm סורי על הבורות, אבל מה זה בדיוק אומר האמדיה אנקורדר? מדובר פה על הקובץ של ההסרטה שנמצא במחשב? עזר לך? 👍 RINA A גרפיקה חברה 23/06/2024 ב2:42 pm אי אפשר לסגור קובץ באפטר או פרימייר בלי מדיה אנקרודר.הוא בעצם מייצא את הסרטון בצורה סגורה. קרה לי השבוע משו שהכנתי סרטון והמדיה אנקרודר לא היה מותקן בה טוב, הוא סגר לי את הסרטון אמנם אך בשעת אמת באמצע בתוכנית לא נפתח… כפרת עוונות. עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 23/06/2024 ב2:44 pm אז מה אני צריכה לעשות בשביל להתקין אותו? עזר לך? 👍 אילה פינדרוס (שלזינגר) -צילום וידיאו I רחפן I עריכה צילום ומולטימדיה חברה 23/06/2024 ב2:45 pm מה פתאום?! בפרמייר אפשרי בקלות לסגור דרך התוכנה… אפטר זה מורכב, אם את על פרמייר, תעשי FILE-EXPORT-EXPORT עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 23/06/2024 ב2:53 pm יאוו.. סורי, פתאום אני מגלה שלא שמתי לב ובטעות, במקום ללחוץ export לחצתי על queue….🤦♂️ עזר לך? 👍 RINA A גרפיקה חברה 23/06/2024 ב2:50 pm להוריד אותה מהגוגל עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו