הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,333 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות עזרה – סאונד אפקט קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה – סאונד אפקט הפקות וידאו עזרה – סאונד אפקט פורסם ע"י producshtein צילום ומולטימדיה on 20/01/2025 ב12:16 pm יש למישהי סאונד אפקט של ממתינה? וכן של צלצול פלאפון כשר? תודה מראש עזר לך? 👍 שרי פ. הגיבה לפני 6 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שירה כהן צילום ומולטימדיה חברה 20/01/2025 ב1:21 pm אין לי להביא לך, אבל את יכולה לנסות לחבר את הפלאפון שלך למחשב, יש פלאפונים שאפשר להגיע לתקיה של המנגינות ופשוט להעתיק משם:) עזר לך? 👍 אביה עד גרפיקה חברה 20/01/2025 ב1:37 pm יש לי צלצול של נוקיה אבל האיכות די גרועה Your browser does not support the audio element. צלצול-סטנדרטי-של-Nokia.mp3 482 KB MP3 - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 שרי פ. אולפן סאונד ונגינה חברה 20/01/2025 ב2:18 pm Your browser does not support the audio element. busy-signal-68078.mp3 316 KB MP3 - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה Your browser does not support the audio element. nokia-ringtone-with-vibration-100491.mp3 364 KB MP3 - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו