הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,322 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות עזרה פיצית קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ עזרה פיצית הפקות וידאו עזרה פיצית פורסם ע"י ל. ז. צילום ומולטימדיה on 24/08/2023 ב3:21 am יש פה ציפור לילה עם פרימייר 2020 שיכולה לעזור לי רגע? עזר לך? 👍 ל. ז. הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 24/08/2023 ב10:44 am בוקר טוב לך אם עדיין רלוונטי יכולה לפנות אלי יש לי פרימייר 2020 עזר לך? 👍 ל. ז. צילום ומולטימדיה חברה 24/08/2023 ב12:12 pm יש אפשרות שאת פונה אלי למייל? [email protected] תודה רבה לך!!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו