הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,333 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות פרדס תפוזים ליד נחל שורק קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ פרדס תפוזים ליד נחל שורק הפקות וידאו פרדס תפוזים ליד נחל שורק פורסם ע"י יעל כהן צילום ומולטימדיה on 12/01/2025 ב12:22 am הי מישהי יכולה לתת לי כתובת בוויז לנחל שורק? ואיפה יש פרדס של תפוזים/קלמנטינות באזור? ואיזה יער יש בסביבה שם? תודה עזר לך? 👍 יעל כהן הגיבה לפני 6 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות יעל כהן צילום ומולטימדיה חברה 13/01/2025 ב12:08 am אף אחת? אולי מישהי יכולה להדריך אותי על דרכי הגעה לפרדס יפה לא ליד נחל שורק? עזר לך? 👍 ריספקט שרה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 13/01/2025 ב8:29 am מכירה פרדס מטורף עם קטיףנראה לי בנטעיםהמספר שלהם 054-643-4133 עזר לך? 👍 יעל כהן צילום ומולטימדיה חברה 13/01/2025 ב6:06 pm בדקתי איתם מקודם המקום סגור וראיתי שפתוח שם רק בשבת😥😥 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו