הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות צלמית וידאו קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ צלמית וידאו הפקות וידאו צלמית וידאו פורסם ע"י נחמי רזזק אומנות הבמה והפקות תוכן on 21/01/2024 ב5:46 pm מחפשת צלמת וידיאו לשתפ אפילו ללא עלות להפקה של סרט דרמתי לפרטים bashlproductionsשטרודל ג’ימל. com עזר לך? 👍 RACHEL BEN PORAT הגיבה לפני 10 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות קדם תמיכה כללי חברה 22/01/2024 ב11:08 am יש סיבה שחסמנו את שיתוף המיילים בציבור, אנא השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך. פשוט לוחצים על הפרופיל שלכן- ו”הודעה אישית”. אגב זה הזמן שלכן להשקיע בפרופיל. להוסיף המלצות מלקוחות, תמונות – פרופיל מושך יותר יכול להביא יותר לקוחות בס”ד. עזר לך? 👍 RACHEL BEN PORAT הוראה רכזות וחינוך חברה 22/01/2024 ב11:15 am אבל מי שעם נטו מייל, לא יכולה לקרוא הודעות אישיות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו